Geordie Shore’s Charlotte bedolven onder kritiek

O my... die foto!

Charlotte Crosby all grown up? Nah, niet echt! De realityster heeft het dit weekend wel heel erg bont gemaakt, toen ze tijdens het stappen nét een drankje (of zes) teveel had gedronken.

Misdragen

Als je dacht dat de 28-jarige zich tijdens Geordie Shore flink wist te misdragen, guess what: ook buiten het programma zet Charlotte de bloemetjes aardig buiten.

Lees ook: Zien: Charlotte Crosby door het lint tijdens stappen

Uit de hand gelopen

Dit weekend ging de realityster alleen zover, dat ze zichzelf compleet onder spuugde. Maar daar bleef het niet bij. Op social media laat ze weten dat de avond compleet uit de hand liep toen ze opgehaald moest worden. "Ben je weleens zo dronken geweest dat je jezelf helemaal hebt ondergekotst in de club en je ouders je uit de club moesten halen? Ja, ik ben echt ellendig."

Maar ondanks dat we wel wat van Charlotte gewend zijn, laten haar fans weten dit gedrag onacceptabel te vinden. "Ze moet echt een keer volwassen worden", "Gedraag je eens als een echte vrouw" en "Dit is totaal niet schattig om over op te scheppen. Je zet jezelf voorschut en het is ordinair" is slechts een greep uit de reacties. Ai, Charlotte heeft het dit keer echt te bont gemaakt…

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws