doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

WIN: De Huawei P Smart+ smartphone

Doe mee en maak kans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
WIN: De Huawei P Smart+ smartphone

Hij heeft een camera waar je u tegen zegt, een batterij die nooit leeg lijkt te gaan, is heel betaalbaar en ook niet onbelangrijk: de nieuwe Huawei P Smart+ is super fashionable. En jij kunt hem winnen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Fashionable

De zomer is voorbij en jouw garderobe vult zich langzaam maar zeker met lange broeken, fluffy truien, stoere boots en toffe winterjassen. Alleen de Huawei P Smart+ mist nog. Deze nieuwe smartphone maakt niet alleen jouw outfit af, maar wordt ook geprezen om de uitstekende back én front camera. Enne, dat is precies wat jij nodig hebt om je looks op beeld vast te leggen. Natuurlijk beschikt de P Smart+ nog veel meer handige snufjes; die lees je hier.

De P Smart+ is beschikbaar in twee kleuren: zwart en Iris Purple en zal vanaf 8 augustus te koop zijn bij Tele2, Media Markt, Belsimpel en Mobiel.nl voor een adviesprijs van €349,-. Maar... Je kunt hem ook winnen.

Win, win, win!

Sta jij te trappelen om de mooiste selfies te maken met de P Smart+? Dat zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden...

Wat je moet doen? Breng jouw favo najaarslook in beeld met een selfie en deel 'em op Instagram met de hashtag #HuaweiXGrazia. De leukste inzendingen krijgen een plekje op Grazia.nl en Grazia's fashion director Cara zal daar de winnaar met de origineelste look uit kiezen. Deze lucky lady mag zich dan trotse eigenaar van een Huawei P Smart+ noemen!

Good luck!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 16 oktober 2018. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');