Mis het niet: Liu Jo x Grazia in-store event

You snooze, you lose!

Lees ook

Zin in een gezellig dagje shoppen in Amsterdam mét korting op de nieuwste collectie van Liu Jo? Op zaterdag 13 oktober organiseert Grazia samen met Liu Jo het Liu Jo x Grazia in-store event.

Korting

De nieuwe collecties van de Italiaanse ontwerper Liu Jo zijn nu te bewonderen in de winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Liu Jo lanceert zijn nieuwe herfst-winter- collectie met maar liefst drie nieuwe labels: Liu Jo Gold, Jo Liu Jo Denim en Liu White. Dus hoogste tijd voor een feestje en om die collecties te checken en 15% korting te scoren op zaterdag 13 oktober!

Hapje, drankje, dansje

Kom tussen 14.00 en 18.00 uur naar de Liu Jo-winkel in Amsterdam (P.C. Hooftstraat 95) om in een complete Liu Jo-look een foto te laten maken. Alleen of samen met je vriendin, met een lekker hapje, drankje en muziekje erbij.

Ben je verliefd op de look? Dat komt dan goed uit, want tijdens dit event shop je jouw outfit met maar liefst 15% korting op de hele collectie! Ook leuk: Grazia’s Fashion Editor geeft een mini-masterclass. Nóg een fun extraatje: de eerste 100 mensen ontvangen gratis een abonnement op Grazia voor twee maanden.

Meld je nu aan via onderstaand formulier, het kost je niks.

@MailAndWin(52tkMtJ0Pi)

Dit artikel is een samenwerking met Liu Jo.

Laatste nieuws

Zie ook