Kijkers Holland’s Next Top Model boos om intro

Was het jou opgevallen?

Lees ook

Met weer een nieuwe aflevering van Holland's Next Top Model achter de rug, zijn veel fans nog steeds niet overtuigd van het nieuwe seizoen. Op Twitter barst het elke week weer los. Dit keer over het nieuwe intro van de modellenwedstrijd.

Veranderingen

Holland's Next Top Model is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De veranderingen begonnen al bij de voorrondes en later keken kijkers op van de vreemde manier van elimineren. Gisteren was het intro het gesprek van de avond. Kijkers vragen zich af waarom alleen de jury in het intro te zien is en niet de kandidaten. Was het jou opgevallen?

Lees ook: Hilarisch moment in HNTM dat iedereen over het hoofd zag

Nieuw intro

In de vorige seizoenen van HNTM, werden alle kandidaten in het intro laten zien. De eerste shoot van de modellen was voorheen altijd heel belangrijk, omdat die foto's voor het intro gebruikt werden. Dit jaar hebben de programmamakers het helemaal omgegooid. In het intro zien we nu alleen nog maar juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker, Kim Feenstra en Jean Paul Paula in beeld. "Om wie gaat het eigenlijk dit seizoen?" tweet iemand.

Beeld: Hollands Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook