Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Pip Pellens neemt afscheid van social media

De actrice is voorlopig niet meer online te vinden. Ze neemt in het kader van haar theatershow Pip Goes Offline tijdelijk afscheid van haar social media-kanalen. "Niet alleen als experiment voor mijn show, maar ook voor iets meer rust en minder afleiding", legt Pip uit. "Soms raak ik verdwaald in de likes, de statistieken, de verkennenlijst en merk ik dat ik me er niet beter van voel. Daarom ben ik de komende tijd offline." Op Instagram heeft de actrice naast haar aankondiging al haar berichten verwijderd. Pip gaat in het voorjaar solo de theaters in. In haar voorstelling vraagt ze het publiek hun telefoons af te geven in de garderobe en anderhalf uur offline te gaan.

Patty Brard gaat Hotter than my daughter presenteren

Patty is back! De presentatrice moest vorig jaar afscheid nemen van SBS, maar mag nu bij RTL aan de slag met Hotter Than My Daughter. Wel gaf ze bij RTL Boulevard aan het programma iets serieuzer in te gaan steken dan haar voorganger Gordon. "Achter elke uitdossing zit een verhaal, ik wil heel graag weten waarom de vrouwen voelen dat ze er zo bij moeten lopen." Nieuw in het programma is verder dat moeders hun dochters ook kunnen opgeven.

Gordon, die het programma vijf seizoenen lang heeft gepresenteerd, wenst Patty in een videoboodschap veel succes toe. "Wat leuk dat je dat mag doen, wat enig!", zegt Gordon. "Ik weet zeker dat jij het als geen ander kan. Veel succes en geniet vooral van alle leuke vrouwen die je tegenkomt op je pad." Eerder werd bekend dat Patty ook bij NTR aan de slag gaat, waar ze de vierdelige documentaire Vet gelukkig gaat maken.

Comedy Central komt met The Roast of Johnny de Mol

Na Gordon en Giel Beelen is Johnny de Mol de volgende bekende Nederlander die eraan moet geloven: een roast. Comedy Central maakte dinsdag bekend dat The Roast of Johnny de Mol "binnenkort" op de buis is. "Het is een enorme eer dat ik na Gordon en Giel Beelen de derde Roastee ben", vindt Johnny. "Ik heb een waanzinnig mooi en heftig leven gehad. Het is nu tijd om in het reine te komen en het verleden achter me te laten. Ik ben er klaar voor, de messen zijn geslepen."

Johnny wordt onder handen genomen door cabaretier Peter Pannekoek, blijkt uit de video die Comedy Central opnam ter promotie van het jaarlijkse programma. Wie de presentator nog meer op de korrel nemen, wordt later bekendgemaakt. "Het wordt mijn derde Roast. Bij elke trilogie is de derde het kutst, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt", zet Pannekoek – volgens Comedy Central een Roast-junkie – de toon. Wanneer The Roast of Johnny de Mol wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook