Onthuld: dit is nu al hét zomeraccessoire van 2019

Wil je hebben!

Lees ook

De gigantische strohoed was het it-accessoire van afgelopen zomer. Modemerk Jacquemus trekt deze grootheidswaanzin ook door voor SS19 met een buitensporige strandtas.

Franse Rivièra

Simon Porte Jacquemus toverde de Italiaanse ambassade om tot Franse Rivièra tijdens Paris Fashion Week, en deed de temperatuur spontaan 20 graden stijgen. Modellen flaneerden in transparante stoffen, gekleurde shorts en losse jurken. Maar de aandacht werd vooral getrokken door de gigantische strooien strandtas. Oh, en voor wie geen fan is, is hij er ook het pocketformaat. En als we zeggen “pocket” menen we dat ook echt. There’s no in between, bij Jacquemus.

Lees ook: Dit zwempak heeft een wachtlijst van maar liefst 7.000 mensen

Strandtas

De opzichtige strandtas sprong er voor iedereen het meest uit. Naast de grote verschijning heeft Simon nog meer tassen ontworpen. Die zijn juist het tegenovergestelde. Het is nog even de vraag of deze tas in de smaak gaat vallen. Met de strohoed is het in ieder geval wel goed afgelopen, nadat modellen Bella Hadid en Emily Ratajkowski een foto met de enorme hoed hadden geplaatst, werd het item als een gek verkocht. Ook al kost 't enorme ding €590,-. Voor de strandtas geldt hetzelfde: groot en onpraktisch, maar who cares. Kopen die hap.

Bron: Marie Claire Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook