Dit is wat Bella en Gigi Hadid vinden van ‘Kenwar’

Ze klappen uit de school

Lees ook

Love is in the air. Kendall Jenner en Anwar Hadid zijn al zo vaak gespot, dat ze er bijna niet meer omheen kunnen. Maar wat vinden best friends Bella en Gigi Hadid er eigenlijk van dat Kendall met hun broertje aanpapt?

Terugblik

De twee hebben al een lange love story achter hun rug. Sinds 2015 zagen ze elkaar al regelmatig en werd vermoed dat ze een relatie hadden. Maar niets was minder waar: Anwar dook op met actrice Nicola Peltz en ook Kendall verslond man na man. Twee jaar later waren ze beiden weer single en werden ze opnieuw samen gezien.

Iedereen dacht opnieuw dat het raak was, maar opeens was daar basketballer Ben Simmons. Na een korte summer fling kwam Anwar weer in the picture.

Lees ook: Gigi, Kendall en Bella rusten na MFW uit in Nederland

Best friends brother

Toen Kendall en Anwar zoenend werden gespot, was er geen ontkennen meer aan. Maar wat vinden zijn zussen Bella en Gigi ervan? Misschien toch wel een dingetje, zou je denken. Well, you thought wrong. "Ze vinden het eigenlijk wel leuk", vertelt een insider. "Gigi en Bella denken dat ze echt goed bij elkaar passen. Hun vrienden vinden het een beetje raar, maar het werkt."

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook