Danilo en Bart doen onthullingen over Holland’s Next Top Model

Oehhh

Lees ook

Op het YouTube kanaal van Concentrate Velvet verschijnen elke week de modellen van Holland's Next Top Model. Ze worden van top tot teen ondervraagd en dat levert heel wat onthullingen op.

Ronde 2

De kandidaten krijgen eerst een aantal kennisvragen. Voor ieder fout antwoord, mogen ze elkaar in de tweede ronde een pittige vraag stellen. Dit keer was het de beurt aan Danilo en Bart. De jongens vroegen elkaar het hemd van het lijf en dat zorgde voor spraakmakende verhalen.

Bart biechtte op dat hij met een paar anderen modellen ontsnapt is uit het hostel waar de 80 gekozen kandidaten verbleven. Ze kwamen laat thuis en hadden honger, dus tja, er zat maar één ding op: even langs de McDrive om flink te bunkeren.

Lees ook: Kijkers Holland's Next Top Model boos om intro

Wie zou Danilo 'doen'?

Danilo kreeg de vraag welk model hij van de laatste tien zou willen 'doen'. Hij biecht op dat-ie Sarah wel zag zitten, maar zij kwam helaas niet bij de laatste tien. "Cecila heeft wel een leuk koppie…", zegt Danilo​​​. Maar hij gaat toch voor Naomi.

De vragen worden steeds pittiger. Bart zou, als hij moest kiezen, een trio willen met Kim en Cecila en Danilo denkt niet dat zijn relatie het zou overleven als hij en z'n vriendin mee zouden doen aan Temptation Island.

Bron: Concentrate Velvet Beeld: HNTM

Laatste nieuws

Zie ook