Acne routine gaat viral op Instagram

Wow!

Lees ook

Hoe vervelend we het ook vinden, we hebben allemaal weleens last van een puistje. Toch heeft de een meer puistjes dan de ander. Model Brianna Lopez had enorme last van acne, maar vond een manier om er vanaf te komen. Haar routine tegen acne ging al snel viral op Instagram.

Zijdezachte huid

Via Instagram plaatste het model een before- & after foto waarin duidelijk een verschil te zien is tussen een half jaar geleden en nu. Waar Brianna eerder nog kampte met ontzettende acne, is haar huid nu helemaal egaal. Maar wat heeft ze nu precies gebruikt om dit zijdezachte huidje te creëren?

Jojoba olie

Het model gebruikt sinds een half jaar alleen nog maar 100% natuurlijke producten. Ze gebruikt bijvoorbeeld als facewash een pure jojoba olie. Deze olie heeft een ontstekingsremmend effect en wordt al jaren gebruikt tegen huidproblemen. Goed nieuws: deze olie is gewoon in Nederland te koop.

Daarnaast gebruikt het model een masker van honing, kurkuma en kaneel en gebruikt ze een serum om littekens te voorkomen. Je gelooft je ogen niet als je het verschil ziet op de foto's. Kijk mee.

Lees ook: Viral: Meisje kwam op deze manier binnen 2 weken van groeistrepen af

Bron: Allure Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook