Famke Louise geeft eindelijk antwoord op vraag over relatie met Ronnie Flex

Hé hé...

Lees ook

Over de relatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex wordt al een tijdje gespeculeerd. Zijn ze nou wel samen of toch niet? 3FM-dj Frank van der Lente interviewde de vlogger slash zangeres en vroeg het haar.

Interview

Dj Frank nodigde Famke uit om over haar documentaire te praten. Hij kon het niet laten om ook te vragen naar Ronnie Flex. De dj zou de twee namelijk hebben zien zoenen tijdens de 3FM Awards en confronteerde Famke daarmee. "O my god, helemaal niet! Hou op!", reageerde ze.

Lees ook: Betrapt! Ronnie en Famke intiem gespot

Live

De zangeres werd gelijk verlegen en kwam vervolgens nog maar amper uit haar woorden. "Dat heb ik gezien", hield de dj vol. "Oke, nou eh… Wacht effe hoor, komt dit live op de radio?" Frank maakte Famke duidelijk dat het inderdaad live was en deed er nog een schepje bovenop. "Ik gun Ronnie alles en ik gun het jou ook sinds Expeditie Robinson. Dus hebben jullie verkering?"

Verlegen

"Je kan ook zeggen dat je er niets over wil zeggen, maar ik geloof het niet. Ik voel gewoon heel veel liefde als jullie samen zijn", ging de dj verder toen Famke even stil bleef. "Ik ga er denk ik even niets over zeggen. Ik denk dat wat jij erover hebt gezegd, al genoeg zegt", sloot Famke het gesprek af. Nou, dat is dus een dikke vette ja. Cute!

Bron: Adshow Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook