Expeditie Robinson-ruzie tussen Corry en I Am Aisha gaat gewoon door

De twee vliegen elkaar nog steeds in de haren.

Lees ook

The fight isn't over yet! De ruzie tussen Corry Konings en I Am Aisha suddert ook na Expeditie Robinson nog even door, en de twee vliegen elkaar ook nu nog in de inmiddels gewassen haren. Ondanks dat Aisha onlangs met een bloemetje spijt betuigde aan Corry, vertelt ze nu in RTL Boulevard dat bloemetje graag weer terug te nemen.

Kopje koffie

De twee zouden binnenkort gezellig een kopje koffie gaan drinken, maar dat plan lijkt voorlopig even van tafel te zijn geveegd. Aisha is namelijk erg teleurgesteld in de 67-jarige zangeres.

Lees ook: Onthuld: zo oud is Expeditie Robinson kandidaat I Am Aisha écht

Details ruzie

Dit omdat Corry nadat ze het bloemetje van Aisha in ontvangst nam, alsnog alle ins & outs naar buiten te brengen toen ze aan tafel bij RTL Late Night met Twan Huys zat. "Ik vond het niet leuk dat ze in detail is getreden, want ik heb dat bewust niet gedaan. Ik wilde het gewoon positief houden. Maar op het moment dat zij dan wel helemaal in detail gaat treden en ik ben daar niet om mij daar te verdedigen, dan vind ik dat een beetje jammer. Ik bedoel, als zij zegt dat ik haar de duivel heb genoemd en haar geen kokosolie wilde lenen, dan zit daar vast een hele goede reden achter. En die heeft dan niemand gehoord."

Ook heeft Aisha Corry na RTL Late Night met Twan Huys nog een privé-bericht gestuurd. "Daar heb ik nooit meer een reactie op gehad." Ai!

Bron & Beeld: RTL, ANP

Laatste nieuws

Zie ook