Moet je heen: Lianne Tio Luxury

Tipje!

Lees ook

Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Lianne Tio Luxury (LTL) heeft de deuren van haar vernieuwde spectaculaire winkel in het centrum van Rotterdam geopend. Moet je heen!

Vernieuwd

Ben jij ook zo dol op de mooie boutiques in Parijs en Milaan? Bij Lianne Tio Luxury waan je je voor even in deze luxe sferen. Na een maandenlange renovatie opende de vernieuwde eigentijdse boetiek op 21 september haar deuren.

Unieke items

Van designer tassen, hoeden en shawls tot handschoenen, luxe parfums en juwelen; het pand van maar liefst 290m2 is gevuld met trendy accessoires voor mannen en vrouwen in van alle leeftijden.

Exclusieve merken die je in de store vindt zijn Clive Christian, Karl Lagerfeld, Goutal Paris, Stephen Jones, Chloé Eyewear, Shalini en N.21. Maar je kunt er ook terecht voor unieke items die soms nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn.

Shop & chill

Is jouw hubby niet zo van het shoppen? Dan neemt hij met koffie, thee of champagne lekker plaats in één van de ruime zithoeken, terwijl jij je vermaakt bij de heuse juwelenrots of parfumerie zone. Wie weet word je wel geadviseerd door Lianne Tio zelf, die in de parfumerie wereld bekendstaat als een echte kenner.

Benieuwd geworden? Neem hier dan snel een kijkje op de site.

@gallery(1023907)

Laatste nieuws

Zie ook