Waarom Tom Cruise dochter Suri al jaren niet gezien heeft

Het is niet de schuld van Katie!

Lees ook

Jaren geleden sprong hij nog op de bank bij Oprah, omdat-ie zo gelukkig was met zijn liefde Katie Holmes. Inmiddels is die liefde alweer een paar jaar over, maar blijkt Tom Cruise ook hun dochter Suri al jaren niet meer te hebben gezien.

Scientology kerk

En dat ligt volgens een bron aan US Weekly niet aan ex-liefje Katie. De 56-jarige acteur zou er zelf voor kiezen om zijn oogappeltje niet meer te zien. De reden? De Scientology kerk. Suri is namelijk geen lid.

Lees ook: Wat is er met de billen van Tom Cruise aan de hand?

Zwijgovereenkomst

Tom zou de 12-jarige Suri namelijk 12 keer per maand mogen zien. Echter heeft hij ervoor gekozen haar helemaal niet meer te zien. Al lijkt mommy Katie dat niet erg te vinden. Zij ging maar al te graag akkoord met een zwijgovereenkomst, waardoor ze de volledige voogdij over Suri kreeg. Hierdoor mag ze niks slechts over de Scientology kerk zeggen. "We hoopten allemaal dat ze zich uiteindelijk eens zou uitspreken, maar ze houdt haar leven met Suri graag zoals het nu is. Ze wil geen conflict meer met de kerk", laat schrijver en criticus van de kerk, Tony Ortega, weten.

Nicole Kidman kreeg overigens niet hetzelfde contract als Katie aangeboden. Zij moest hun geadopteerde kinderen bij Tom en daarmee ook bij de Scientology kerk achterlaten.

Bron: Telegraaf Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook