Samantha Markle slaat opnieuw keihard toe

Oh god...

Lees ook

Samantha Markle is the gift that keeps on giving. Een paar dagen geleden vloog ze naar Londen in de hoop haar halfzus Meghan face-to-face te kunnen spreken. Maar dat lijkt niet te gaan gebeuren, zeker niet nu Samantha op Twitter de beerput open heeft gegooid over moeder Doria. Ai!

Leugens

Gisteravond op Twitter vertelde Samanthe Markle haar 7000 volgers dat Meghan 'alles' te danken zou hebben aan haar vader Thomas Markle. Ze reageerde op een tweet die de relatie van Doria en Meghan prees. "Fijn dat je van mensen houdt die je niet eens kent. Alles wat je weet door de tabloids te lezen is een leugen. Papa heeft haar het grootste deel van haar leven alleen opgevoed en Doria was er niet zo veel."

Lees ook: Halfzus Meghan arriveert in Londen om deze reden

Thomas Markle

Ook voegde ze er in een andere tweet aan toe dat Meghan hun vader heeft 'genegeerd' toen hij in het ziekenhuis lag nadat hij een hartaanval had gehad. "Je hebt geen idee wat er achter de schermen gebeurt. Ze negeerde mijn vader en daar is geen excuus voor. Je bent geestelijk ziek als je denkt dat dat goed is."

De soap rondom Meghan Markle en haar halfzus Samantha is nog lang niet afgelopen.

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook