Huwelijksshoot van Australisch koppel krijgt onverwachte wending

Dit moet je zien!

Lees ook

Je trouwdag zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Maar op deze dag kan er ook zóveel fout gaan: het weer dat niet meewerkt, een bruidsjurk die ontzettend tegenvalt (als je ‘m online bestelt) en ook met de trouwfoto's kan het de mist in gaan. Daar weten newly weds Glen en Amy alles van af…

Fotoshoot

Het pasgetrouwde stel hield hun idyllische trouwdag op een prachtige heuvel ergens in Australië. Nadat ze hun geloften hadden uitgewisseld en poseerden tijdens het huwelijksfeest, vroeg de fotografe hen om langs de rand van de heuvel te wandelen met een paard. Dit zou het ultieme kiekje moeten worden.

Lees ook: Vader van bruid stopt plots de bruiloft en je raadt nooit waarom

Aanval

Maar wat sprookjesachtige plaatjes hadden moeten worden, veranderde in een reeks hilarische foto's. De fotoshoot werd namelijk dramatisch onderbroken toen ze moesten vluchten voor een wilde stier.

Op de foto's zie je Glen en Amy (plus paard) hysterische wegrennen. Volgens het koppel was het een moment om nooit te vergeten. Dat het stel unieke trouwfoto's heeft weten we zeker. Klik hier om te foto's te zien.

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook