Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Rise & shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Fifty Shades of Grey-achteur Jamie Dornan verwacht derde kindje

De vrouw van de acteur, Millie Warner, is zwanger van hun derde kindje. Zo weet E! te melden. De Fifty Shades-acteur en zijn echtgenote houden hun privéleven graag buiten de schijnwerpers. Bij de zwangerschappen en na de geboorte van hun twee dochters deden ze daar geen mededelingen over. Wel liet Jamie weten dat het zijn wens is om ooit nog een jongetje te mogen krijgen. "Ik heb altijd gedacht dat ik een jongen zou willen. Ik denk dat je als vent vaak denkt dat het een mini-versie van jezelf zal zijn. Heel narcistisch eigenlijk."

Bill Cosby wil vrijlating en nieuwe zaak

Minder dan twee weken nadat hij naar de gevangenis werd gestuurd, vraagt Bill Cosby om vrijlating, een nieuwe behandeling van zijn zaak én een nieuwe rechter. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die vrijdag zijn ingediend, en dit weekend zijn vrijgegeven aan Amerikaanse media.

In de documenten komen de advocaten volgens Deadline met een waslijst aan fouten die rechter O'Neil zou hebben gemaakt in de eerste behandeling van de zaak tegen Cosby in 2017, in de tweede rechtszaak eerder dit jaar en in de strafbepaling. Zijn raadsmannen beweren onder meer dat er is geknoeid met een tape die als bewijs is gebruikt, dat de zaak mogelijk is verjaard en dat de getuigenis van vijf andere beschuldigers tijdens de strafbepaling de rechten van Cosby heeft geschonden.

De openbaar aanklager in Pennsylvania komt vermoedelijk binnen enkele dagen met een formele reactie op de claims.

Kim Kardashian vraagt aandacht gouverneur

In een tweet aan de gouverneur van Californië vraagt Kim Kardashian opnieuw aandacht voor het lot van een gevangene. "Voeg Kevin Cooper toe aan uw staat van dienst voor slimme, eerlijke en doordachte gevangenishervormingen", verzocht ze Jerry Brown.

De realityster gaf eerder al aan dat ze de smaak te pakken heeft na haar actie voor Alice Marie Johnson, een gevangene die een pardon kreeg nadat Kim haar zaak had besproken met president Trump. Ze zet zich momenteel ook in voor Chris Young, een 30-jarige die in 2010 levenslang zonder kans op vrijlating kreeg voor het bezitten van marihuana en een halve gram cocaïne.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws