Dit vonden Stijn en Loiza nou écht van de exit van Tony

"Wat flik je ons nu man?!"

Lees ook

De laatste aflevering van Expeditie Robinson zorgde voor veel rumoer. En niet alleen bij de mensen thuis. Ook de andere kampgenoten waren in shock. Een dag later vertellen Loiza Lamers en Stijn Fransen wat ze er nou écht van vonden.

Exit

De exit van Tony Junior behoort nu al tot de meest spraakmakende momenten tijdens Expeditie Robinson. De kapitein zorgde er niet alleen voor dat het einde verhaal was voor Donny Roelvink, maar besloot om ook zelf op te stappen en het vliegtuig terug naar huis te nemen.

Lees ook: Zien: dit is de knappe zoon van Corry Konings

Lekker rustig

En dat zorgde voor veel onrust. Zijn maatjes vanaf het eerste uur begrepen er helemaal niks van. "Een wijze beslissing van je, maar ik baal wel als een stekker", begint de voormalige GTST-actrice. Ook Loiza was not amused. "Ja. wat flik je ons nu man? Gewoon in één keer de stekker eruit en gaan?", aldus zijn bff Loiza. Wel laten de twee weten het hem niet kwalijk te nemen. "Maar goed, als dit je gevoel is, dan kan ik het alleen maar respecteren. Het was echt een hele toffe ervaring. Ik ga je missen! Ik mis je nu al. Maar aan de andere kant is het ook wel heel lekker rustig hoor." Ha, sluit Loiza toch nog even af met een kleine sneer. Ja, Tony… je komt er natuurlijk niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf!

Beeld: Facebook, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook