Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Rosanna showt nieuwe tattoo

Rosanna heeft zichzelf weer getrakteerd op een nieuwe tatoeage. Dit keer ging de blondine voor een creatie onder haar flinke voorgevel. "Mijn underboob tattoo. Echt super blij mee." Ook haar volgers reageren positief op Rosanna's nieuwste lichaamsversiering. "Super mooi geworden" en "Wauw, heel mooi" is slechts een greep uit de reacties. Wat vind jij? Yay or nay?

BN'ers gaan los op bruiloft Johnny de Mol en Anouk van Schie

Afgelopen vrijdag was dan eindelijk 'de grote dag' voor Johnny en Anouk aangebroken. In het bijzijn van hun familie en vrienden gaven de twee elkaar het jawoord. Uiteraard waren moeder Willeke Alberti, vader John en tante Linde Mol erbij, maar ook bekende namen als Katja Schuurman, Nikkie Plessen, John Ewbank, Kelly Weeker en Dinand en Lucy Woesthoff waren van de partij. En ze hadden het zichtbaar naar hun zin!

Mattie Valk laat jongeheer achterwege op naaktfoto's

Mattie stuurt heus weleens een naaktfoto, maar dan wel zónder zijn piemel erop. Zo laat de Qmusic-dj vanochtend weten in de radio-show. De reden? In ieder geval niet omdat-ie er qua grootte niet tevreden mee is. "Het mannelijk geslachtsorgaan krijg je gewoon niet goed op de foto. Ik heb alle hoeken geprobeerd en toen dacht ik: dat laten we zitten, dat ziet er gewoon verdrietig uit.” Wat voor een foto je dan wel krijgt? "Dan sta ik in de spiegel en kom ik de douche uit. Zo’n naaktfoto heb ik wel eens gestuurd.”

Bron: Telegraaf, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook