Grap Holland’s Next Top Model in verkeerde keelgat geschoten

De aflevering

Lees ook

Elke maandagavond is het weer tijd voor Holland's Next Top Model. In de aflevering van gisteravond vlogen de modellen naar Oostenrijk voor dé shoot in het tijdschrift ELLE. Maar dat ging niet helemaal vlekkeloos.

Rikkie's verhaal

Ondanks alle veranderingen in het programma, is de trip naar het buitenland niet verdwenen. De zes overgebleven kandidaten verbleven in een luxe Oostenrijkse villa. Presentatrice Anna Nooshin kwam langs en vroeg de kandidaten hun grootste struikelblok in het leven te vertellen.

Rikkie zat al een tijdje met haar transgender-verhaal en gisteravond zette ze de stap om haar verhaal te vertellen. Na een hoop tranen was ze heel blij dat ze het verteld had. De andere modellen zagen het totaal niet aankomen en reageerden erg lief.

Lees ook: Waar iedereen het over heeft na tweede aflevering HNTM

Shoot

Toen het tijd was voor de shoot, veranderde de sfeer op de set volledig. Er kwamen zogeheten 'bergdemonen' op de kandidaten afrennen die begonnen te slaan en trekken. Een grapje van het team, want de bergdemonen waren de accessoires voor de shoot. Tim, Soufyan en Naomi konden er wel een beetje om lachen, maar Rikkie en Cecilia absoluut niet.

Vooral laatstgenoemde liet zich flink beïnvloeden door de schrik en kon zich er zelfs voor de shoot niet overheen zetten. Iets wat kijkers maar niet kunnen begrijpen. Op Twitter gaat het dan ook los over haar 'kinderachtige' gedrag.

Laatste nieuws

Zie ook