Rihanna’s top secret leven

secret leven

Lees ook

Wanneer haar nieuwe plaat komt? Of ze nog met Hassan is? Vertelt ze lekker niet. Rihanna speelt maar zelden open kaart. Maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Haar ooit zo intieme Instagramaccount staat nu vol glamourous kiekjes voor Fenty Beauty en haar Savage X Fenty-collectie. Met haar billionaire boyfriend Hassan Jameel (29) spotten we haar in juli voor het laatst. En wanneer komt nou eindelijk dat nieuwe album (Anti stamt alweer uit 2016) uit? Dat weet helemaal niemand. Rihanna (30) houdt wel van een beetje geheimzinnigheid. Maar nu mogen we ons toch echt opmaken voor een kijkje in de keuken.

Wanhopige pogingen

“De documentaire komt in de komende paar maanden uit”, liet regisseur Peter Berg vorige week plots weten over zijn twee jaar geleden al aangekondigde Rihanna-docu. “Het wordt een uitgebreid profiel van wat erbij komt kijken om zo’n ster worden. De werkethos, het talent, het geluk, het harde werken, de visie. Het wordt een ongefilterd kijkje in haar leven, en hoe ze zo’n icoon is geworden.”

De filmmaker – die Rihanna in 2012 ook castte voor zijn film Battleship – volgde de zangeres tijdens de opnames van Anti. Dat die plaat inmiddels alweer twee jaar oud is, maakt kennelijk niet uit. Niet zo gek ook, we zitten met z’n allen enorm te wachten op een intiem kijkje in haar leven als superster. Er wordt zelfs gerept over een bioscooprelease van de nog naamloze docu. So sign us up, right?

Miljardairszoon

Zeker als de vertraging misschien wel aanduidt dat Berg ook nog wat opnames heeft gemaakt in de periode tussen Anti en nu. Rihanna’s leven stond in die tijd namelijk verre van stil. Haar inmiddels befaamde make-uplijn kwam uit en ze speelde mee in Ocean’s Eight. Ze zou volgens anonieme bronnen momenteel de laatste hand leggen aan een nieuwe dancehall-plaat. En ja, ze schaakte in de tussentijd ook nog eens een miljardairszoon, al is onduidelijk of ze nog steeds a thing zijn.

Niet alleen voor Ri’s fans trouwens. Ook ex Chris Brown (29) schijnt wanhopige pogingen te ondernemen om te achterhalen of Rihanna alweer single is nadat ze Hassan niet meenam naar haar Diamond Ball-benefiet tijdens Fashion Week. Het geld dat bij dat gala wordt opgehaald gaat trouwens naar Ri’s eigen goede doel, haar Clara Lionel Foundation.

Ook bij haar lingerieshow was Hassan afwezig. “Chris ziet ze nooit samen”, vertelt een kennis aan de website HollywoodLife. “Hij ziet dat als een teken dat het misschien wel over is, tussen die twee.”

Havik

Zelfs de mensen uit Rihanna’s inner circle lijken het niet zeker te weten. Alleen haar aller-, allerbeste vrienden schijnen te horen van Ri hoe het zit in haar leventje. Haar privacy bewaakt ze als een havik. “Ze wil niet dat de focus op haar relatie komt te liggen”, meldt een insider. “Dat staat los van haar werk, en daar is ze momenteel helemaal op gefocust. Haar liefdesleven komt op de tweede plaats.”

Net als haar zangcarrière, liet Ri aan een fan weten die wanhopig op zoek was naar een releasedatum voor het negende Rihanna-album. “Ik ben echt met muziek bezig”, schreef ze op Instagram. “Maar ik houd me ook bezig met lingerie, make-up, films en nog veel meer leuke dingen. Als de muziek klaar is, hoef je er niet om te vragen. Het komt eraan. Maar niet vandaag.”

Laatste nieuws

Zie ook