Exclusief! Famke Louise onthult nieuwe relatie

"Ik heb geen zin in mensen die stoken"

Lees ook

Het leven van Famke Louise is vast- gelegd in een vierdelige documentaire die op 4 november in première gaat. De razendpopulaire negentienjarige YouTubester, zangeres en model doet daarin een opmerkelijke onthulling. Wij spraken haar.

'Iedereen kotst van mij'

De vierdelige documentaireserie Famke Louise van Videoland biedt een rauw en intiem kijkje in haar leven. "In de serie gaan mensen zien wie ik echt ben. Bijna niemand weet dat, omdat ze me alleen van social media kennen. Ik krijg best veel haat over me heen. Iedereen vindt me vreselijk en kotst van mij – nou ja, niet iedereen, maar wel genoeg mensen. Hopelijk beseffen ze na het zien van de documentaire dat ik gewoon een normaal meisje ben dat haar ding doet."

Lees ook: Ronnie Flex reageert op relatie met Famke Louise

Nieuwe relatie

Ook over haar liefdesleven is ze voor het eerst openhartig. Dit voorjaar liep haar relatie met vlogger Tim ‘SnapKing’ van Teunenbroek op de klippen, waarna ze gelinkt werd aan Ronnie Flex. "Hoe het tussen ons zit? Gewoon normaal. We zijn vrienden", vertelt ze.

"Of ik iemand anders heb? Dat kan. Als mijn volgers een beetje slim zijn, kunnen ze wel bedenken over wie ik het heb. En anders blijkt dat wel uit mijn documentaire", vervolgt ze. "Het liefst hou ik hem uit de schijnwerpers, omdat ik geen zin heb in mensen die stoken."

Lees ook: Famke Louise doet boekje open over Expeditie Robinson

Ins & outs

Ze heeft geleerd van haar ervaringen met Tim. "In de docu vertel ik alle ins en outs over Tim en mij. Waarom ik überhaupt iets met hem had, hoe die relatie was en wat hij allemaal heeft gedaan. Er zijn veel dingen die mensen niet weten", zegt ze. "Ik denk dat mensen die vroeger erg negatief over me waren zich daar best kut over kunnen voelen als ze de docu zien."

Het hele interview met Famke lees je in de nieuwe Grazia die morgen in de winkel ligt. De vierdelige serie is vanaf 4 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Laatste nieuws

Zie ook