Exclusief! Sylvie Meis openhartig over flirten, daten én haar relatiestatus

"Mijn regel is dat ik mannen nooit mijn nummer geef"

Lees ook

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model – Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

De ware?

Op de een of andere manier reageren mensen nog steeds een soort van in shock dat ik als vrouw geniet van daten. Voordat ik het zelf ook maar heb kunnen ontdekken wat voor vlees ik in de kuip heb, en misschien inmiddels ben afgehaakt, vraagt iedereen zich bij mijn date alweer af: is dit de ware?

Ik ben veertig, ik ben single en ik heb dates. Ik kan me af en toe laten afleiden door een soort van verliefdheid, maar dat betekent niet dat dat voor mij in deze fase gelijk staat aan het aangaan van een stabiele relatie, waarbij ik weer moet gaan nadenken over hoe ik mijn leven ga indelen met zo’n man.

Lees ook: Sylvie Meis ontzettend verdrietig

Picky

Als je 40 bent, ben je zelfbewuster, maar dat betekent ook dat je heel goed weet wat je niet wilt. Ik ben ontzettend picky. Ik hou van flirten, maar het past niet bij me om snel met iemand het bed in te duiken.

Het voordeel van daten buiten Europa is dat mannen niet meteen door hebben wie ik ben. Ín Europa is dat bij voorbaat al een verloren zaak, dus daar gebeurt het dan ook niet. Ik heb dat weleens geprobeerd te omzeilen door te vertellen dat ik lerares ben, maar dat geloven ze dan weer niet. Zeker niet sinds Instagram.

Lees ook: Sylvie Meis neemt heftige beslissing

Grote liefde

Mijn regel is dat ik mannen nooit mijn nummer geef. Dat maakt het ook lastig om in contact te blijven. Heel soms krijgt een man in wie ik geïnteresseerd ben de 06 van mijn PA Liv, maar dan moet het wel een erg bijzonder iemand zijn, die ik honderd procent vertrouw.

Heel eerlijk: mijn grote wens is om op een dag mijn grote liefde te vinden. Safe to say dat dat ooit de vader van mijn zoon was, maar ik heb de hoop en het vertrouwen dat er een tweede grote liefde voor me is. Tot die tijd ben ik wild and free and I love it.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook