HNTM-modellen halen uit naar programmamakers

De modellen zijn niet blij met al het knip- en plakwerk.

Lees ook

Ai, ai, ai… er is flink wat rumoer bij het huidige seizoen van HNTM. De kandidaten balen erg van hoe ze de afgelopen aflevering zijn neergezet. "We zijn ons doodgeschrokken en ik begon te huilen."

Bergdemonen

De aflevering waarbij bergdemonen de boel even op stelten kwamen zetten, zorgde voor veel gemengde reacties bij de kijkers thuis. Zo vonden sommigen dat de reactie van de vrouwelijke kandidaten erg overdreven was.

Iets waar vooral Cecilia en Naomi not amused mee zijn. Volgens hen zou het knip- en plakwerk van de makers hen in een slecht daglicht hebben gezet. "Een beest sleurt de visagist mee naar buiten en dit gaat ook niet bepaald zacht. We zijn ons doodgeschrokken en ik begin te huilen. Ik zie dat zelfs de cameraman en geluidsman zijn geschrokken. Toch sta ik huilend op de camera. Ik trek mijn panty uit en zie allemaal rode striemen op mijn been. Ik voel het branden maar probeer mijzelf weer te herpakken. Er staat immers een belangrijke shoot op het programma", schrijft Naomi in haar blog.

Ook concurrente Cecilia laat van zich horen. "Wat je op tv ziet is niet altijd de realiteit. Er word veel geknipt en geplakt. Onze reacties waren niet het gene wat je op tv zag. Er is wel een klein beetje veel meer gebeurd dan dat je zag. Jammer", schrijft ze op Instagram.

Lees ook: Grap Holland's Next Top Model in verkeerde keelgat geschoten

Aanvaring

Overigens was het, zo laat Naomi weten, niet het enige vervelende moment van de dag. Zo schrijft ze dat ze op dezelfde dag nog een aanvaring had met de crew. "Nadat de jury weg was, ik dik anderhalf uur op hakken in de kou heb gestaan en er wordt aangegeven dat we via een grindpad naar beneden moeten lopen, vraag ik of ik even snel van schoenen kan wisselen. Ze zeggen gewoon doodleuk 'NEE' en het wordt mij op dat moment allemaal even te veel."

Naomi besloot haar hakken alsnog uit te trekken, waar ze, zoals verwacht, niet zomaar mee wegkwam. "Ik heb mijn hakken uitgetrokken en niets gezegd in de camera." Toen de filmproductie bleef vragen wat er aan de hand was, werd het haar allemaal even te veel. "Het is televisie en ze proberen me al de hele tijd emotioneel op de film te krijgen, maar daar heb ik gewoon geen zin in. Ik heb gezegd dat het mij niet lekker zit dat ik de dag daarvoor gewoon geslagen ben en dat daar geen excuses voor aangeboden is. Dat men wel van mij verwacht dat ik twee uur op hakken sta en daarna een bergpad af moet lopen op hakken. Dat vind ik gewoon niet relaxed."

Bron: RTL Beeld: HNTM, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook