G-STAR lanceert duurzame collectie met Jaden Smith

Love, love, love!

Lees ook

Bij G-STAR kun je te gekke items scoren die het merk in samenwerking met niemand minder dan Jaden Smith heeft ontworpen. Go, go, go!

Duurzame collectie

G-STAR x Jaden Smith lanceerde van de week de collectie Forces of Nature. Alle kledingstukken uit de collectie staan in het teken van de schoonheid en kracht van de natuur. Dan kan het natuurlijk ook niet anders dat de items die de zoon van Will Smith heeft ontworpen, zijn gemaakt van duurzame materialen. Niet alleen goed voor je garderobe dus, maar ook voor de aarde. Extra tof: de kleding uniseks.

Kleurlijnen

In de collectie zitten drie verschillende kleurlijnen met ieder een eigen verhaal. De kleuren zijn blauw (water), ecru (aarde) en zwart (eclips). De blauwe lijn weerspiegelt de kracht van water. Voor deze collectie is de denim uit de collectie Cradle to Cradle Certified™ gebruikt, G-STAR's eerste deniminnovatie.

Ecru staat voor de aarde en wezens. Voor deze items werd onbewerkt biologisch katoen gebruikt, waardoor het materiaal duurzaam is en recyclebaar. En als laatste de zwarte kleurlijn. Deze is gemaakt van het duurzaamste denim dat G-STAR ooit ontwikkeld heeft. 100% biologisch en milieuvriendelijke zwarte kleurstof.

Dit zijn onze favorieten:

Laatste nieuws

Zie ook