Ophef over optreden Maan tijdens DWDD

Ophef over Maan

Lees ook

Gisterenavond schoof Maan de Steenwinkel aan bij Matthijs van Nieuwkerk tijdens De Wereld Draait Door. De zangeres zong tijdens de uitzending het nummer Het Dorp van Wim Sonneveld, maar kijkers van het programma waren not amused over haar performance.

DWDD

In de aflevering van DWDD hadden Maan en presentator Matthijs over nummers die horen bij het leven. De zangeres vertelde dat Het Dorp voor haar een belangrijk nummer is geweest, omdat het haar doet denken aan haar moeder. "Het is een van de lievelingsliedjes van mijn moeder en ik luisterde het veel in mijn kinderjaren. Als ik voor het ontbijt naar beneden kwam, stond die muziek vaak op."

Lees ook: Nieuw nummer Maan viral om opvallende tekst

Verkracht

De voormalige The voice of Holland-ster zong het nummer tijdens de aflevering, maar Twitteraars waren niet te spreken over het optreden. Maan zou te jong zijn om een klassieker als deze te zingen en er waren zelf kijkers die vonden dat ze het nummer 'verkracht' heeft.

Positieve reacties

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die het optreden van Maan wel goed vonden en niets snappen van de kritiek. Zo zegt dj Ferry Maat: "Ik lees al die kritiek, maar vind het niet terecht. Ben blij dat een jonge zangeres deze keuze maakt en laat 't dan maar wat minder doorleefd klinken, voor mij is 't vooral een dappere keuze. Waar maken we ons druk over…"

Bron: Rtl Boulevard Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook