Hilarisch: letterbakvormpjes van Albert Heijn zorgen voor verwarring

Ehh...

Lees ook

De letterbakvormpjes van Albert Heijn houdt de gemoederen flink bezig. Niet alleen krijgen sommige ouders maar niet het hele alfabet bij elkaar gespaard, ook zorgt de letter 'Y' nogal voor de nodige verwarring.

Niet wat het lijkt

Sta je lekker de bakken voor je loved ones, lijkt de 'Y' verdacht veel op het mannelijke geslacht. En ja, ga dat maar eens uitleggen dat het heus een Y is en het niet is wat het lijkt.

Lees ook: Albert Heijn bonuskaart lifehack gaat viral

Geniale reactie

Albert Heijn kreeg op social media al snel de vraag of dat dit nou wel helemaal de bedoeling is. "Hi Albert Heijn! Recentelijk heb ik van jullie hele mooie koekenbakkersvormen ontvangen. Voor mijn vrouw lekkere koekjes gemaakt, en ik had van de letter 'Y' (wat het denk ik moest zijn) meerdere vormen. Mijn vrouw was redelijk verrast toen ze de oven openmaakte. Kunnen jullie verklaren of dit zo hoort te zijn? Het lijkt niet echt op een 'Y'. Of is hier iemand nou echt de koekenbakker?"

De supermarktketen besloot het bericht niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. "Hmm, welke (k)leuter heeft dit gebakken? Ziet er nogal lullig uit deze pic! Ik heb het even nagevraagd, maar de letter 'Y' heeft voor zover wij weten geen verborgen boodschap. Heb je ze al geprobeerd, of laat je dit aan je vrouw over?" Albert Heijn, geef deze medewerker alstublieft een bonus!

Bron: Lindanieuws Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook