Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kaj Gorgels is Televizier Talent Award kwijt

Een dag na het winnen van de Televizier Talent Award is Kaj al zijn trofee kwijt. "Ik moet vandaag even in mijn geheugen graven, wie heb ik het beeldje voor de award meegegeven…mocht je hem op de zwarte markt tegenkomen! Geef me direct een seintje", schrijft het RTL-gezicht op Instagram. Kaj nam de prijs voor aanstormend talent donderdagavond in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. "Ik ben net mijn huis aan het inrichten, dus ik vind wel een plekje", zei hij in zijn dankwoord. Kaj liet zijn RTL 5-collega Nienke Plas achter zich. Ook voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust was niet opgewassen tegen de RTL-presentator.

Video verklapt deelname Chantal aan CBS-show

Een video waarin de Britse talkshowhost James Corden Chantal Janzen feliciteert met haar Zilveren Televizier-Ster bevestigt dat de presentatrice onderdeel is van de nieuwe CBS-show The World's Best. Het filmpje werd uitgezonden vlak nadat Chantal de prijs won. Dinsdag bevestigde Chantal in RTL Boulevard al dat zij en Angela Groothuizen meewerken aan "een Amerikaans programma". Ze mocht alleen niet zeggen om welke show het gaat. The World's Best is een nieuwe talentenjacht die Corden presenteert. Chantal en Angela nemen plaats in een vijftigkoppige jury van entertainmentexperts uit de hele wereld. Ook is er een gewone jury die bestaat uit Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill.

Zien: dochtertje Estavana Polman en Rafaël van der Vaart groeit als kool

Het voelt als een paar weken geleden dat Estavana Polman (26) van haar eerste kind beviel. Samen met Rafaël van der Vaart (35) mocht ze een dochter verwelkomen. Wat vliegt de tijd: inmiddels is de kleine Jesslynn één jaar oud en geen kleine baby meer. Rafaël deelt op zijn Instagram een té schattig filmpje van zijn dochter, die inmiddels als kool is gegroeid. Je smelt gegarandeerd weg! Bekijk de beelden hieronder.

Bron: BuzzE, Marie Claire Beeld: Instagram, Show, ANP

Laatste nieuws

Zie ook