Huwelijk Kim en Kanye onder spanning

Ai!

Lees ook

Kim Kardashian heeft hubby Kanye al meerdere malen publiekelijk verdedigd voor zijn gedrag. Maar volgens bronnen is de maat nu echt vol bij de KUWTK-ster na het televisieoptreden van de rapper bij president Trump in de Oval Office.

Oval Office

Donderdag werd Kanye door Trump uitgenodigd in de Oval Office, waar hij de president zijn steun aanbood. De rapper gaf met trots aan dat hij zich Superman voelt als hij de Make America Great Again'-cap draagt. Ook beschreef hij de plannen om samen met Apple een duurzaam vliegtuig te ontwikkelen. Voor dat laatste wilde de rapper op zijn iPhone een foto laten zien, waarbij hij per ongeluk zijn ontgrendelingscode ("0000") van zijn telefoon aan de hele wereld toonde. Ai!

Bedreigingen

Kim is volgens bronnen met afschuw gevuld door de actie van haar man. De reality-ster zou naar verluidt direct na het optreden meerdere bedreigingen hebben ontvangen. Kim maakt zich ontzettend zorgen over de veiligheid van haar familie. Ook zou ze erg twijfelen aan haar huwelijk met 'Ye'. 'Het is zover gekomen dat ze zich onveilig voelt en bang is voor haar veiligheid van de kinderen', vertelde een bron aan RadarOnline.

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook