Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de GeordieShore-casttot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michael Bublé wil met pensioen

Michael Bublé heeft in een interview laten doorschemeren dat hij misschien wil stoppen als muzikant. Sinds de ziekte van zijn zoontje Noah, bij wie in 2016 kanker werd geconstateerd, zou hij zich graag terugtrekken uit de spotlights.

De ziekte van de inmiddels vijfjarige Noah heeft enorme impact gehad op hem en zijn vrouw Luisana Lopilato. Het heeft hem doen beseffen dat er belangrijker dingen in het leven zijn dan roem. "Mijn kijk op de wereld en het leven is veranderd", vertelt hij in een interview met Daily Mail over de tijd na de diagnose. "Ik heb er geen zin meer in. Al dat narcisme van beroemdheden." Bublé zegt daarom te willen stoppen met muziek maken. "Dit is mijn laatste interview, ik ga met pensioen. Ik heb het perfecte album gemaakt en nu kan ik op het hoogtepunt stoppen."

Drake 'in shock' door Adele in publiek

Drake kan het nog amper geloven. Adele stond vrijdag tijdens zijn show in Los Angeles, zonder dat hij het wist, tussen de duizenden fans in het publiek. Nadien prees de zangeres op Twitter de avond als "een van mijn favoriete shows aller tijden"

Drake was overweldigd toen hij hoorde dat de zangeres bij zijn optreden was. "Ik hou van deze vrouw en zij kwam naar mijn show", schrijft de Canadese rapper op Instagram. "Goddank heeft niemand het me verteld, want ik zou in shock zijn geweest."

Verfilming Paulien Cornelisse wint prijzen in VS

De romantische komedie Taal is zeg maar echt mijn ding, gebaseerd op het boek van Paulien Cornelisse, heeft in Los Angeles vrijdagavond vier prijzen in de wacht gesleept.

De Nederlandse komedie werd vier maal bekroond op het Glendale International Filmfestival, dat probeert buitenlandse films onder de aandacht van Amerikaanse kijkers te brengen. Taal is zeg maar echt mijn ding won de beeldjes voor beste film, beste hoofdrolspeelster (Fockeline Ouwerkerk), beste regisseur en beste film door een vrouw gemaakt. Dat heeft regisseur Barbara Bredero zaterdag gemeld.

Het waren de eerste prijzen die de romantische komedie in de wacht sleept. De film viel vorige week bij de nominaties voor de Gouden Kalveren opvallend genoeg buiten de boot.

Bron: Panorama, Beeld: ANP, Getty

Laatste nieuws

Zie ook