Zien: verwijderde scène uit Titanic opgedoken

Aahh!

Lees ook

Zo’n twintig jaar geleden verscheen Titanic voor het eerst op het witte doek en tot de dag van vandaag laten we nog steeds een traantje bij het kijken van de emotionele dramafilm. Nu is er een verwijderde scène opgedoken en we mogen de regisseur bedanken voor het weglaten van deze clip…

Rose’s moeder

We dachten dat de film van James Cameron niet zieliger kon, maar door middel van deze clip werd duidelijk gemaakt dat we er flink naast zaten. In de film zie je dat Rose’s relatie met haar moeder Ruth stuk liep op het schip. Maar, wat gebeurde er met haar moeder na de redding? De verwijderde scène laat dat in anderhalve minuut zien en je zult het niet zien aankomen.

Lees ook: Zien: déze tien fouten zitten er in de Titanic

Hartverscheurend einde

In de scène zie je hoe de overlevenden aan boord van de RMS Carpathia in veiligheid worden gebracht. Je ziet hoe iedereen overstuur is en paniekerig rondloopt. Rose daarentegen, is bleek en zegt geen woord. Ze loopt als een soort zombie over het dek, in tegenstelling tot haar moeder Ruth. In de scène zie je de wanhopige pogingen van de gebroken moeder om haar dochter te vinden in de mensenmassa. Het is een ontzettend zielig aanzicht en je kunt het hieronder bekijken.

Bron: Marie Claire Beeld: YouTube, Titanic

Laatste nieuws

Zie ook