Zwangere Bibi Breijman plaatst heftig bericht op Instagram

Jeetje...

Bibi Breijman is klaar met alle haat opmerkingen die ze via social media krijgt. De zwangere vlogger plaatst daarom op Instagram een foto met een duidelijk statement waarin ze heeft heeft over de heftige comments die ze dagelijks krijgt.

'Aandachtshoer'

Op de foto die Bibi plaatst, draagt ze een t-shirt met de tekst 'aandachtshoer' erop. En dat draagt ze natuurlijk niet zonder reden. Onder de foto schrijft ze: "Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen. De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments. Neem nou de reactie: “vuile aandachtshoer”, zo inspirerend! Ik dacht; die laat ik afdrukken op mijn shirt! Zodat ik elke keer wanneer ik dit shirt draag, weer even herinnerd word aan wie ik werkelijk ben."

Lees ook: Waylon mogelijk niet aanwezig bij bevalling Bibi Breijman

Bewijs

De vlogger voegt ook een foto met bewijs van de haat comments toe. Bibi eindige haar Instagram caption met: "Ga zo door, zo heerlijk veilig vanachter je scherm mensen haten op internet. Dat is pas echt iets om trots op te zijn… Want een dag niet gehaat is een dag niet geleefd natuurlijk!"

Gelukkig staat de mommy to be erboven. You go girl!

Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen. De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments. Neem nou de reactie: “vuile aandachtshoer”, zo inspirerend! Ik dacht; die laat ik afdrukken op mijn shirt! Zodat ik elke keer wanneer ik dit shirt draag, ik weer even herinnerd word aan wie ik werkelijk ben. Geschreven door iemand die mij vast beter kent dan wie dan ook? Met zoveel klasse en intelligentie én, als klap op de vuurpijl, geïllustreerd met een profielfoto van een anonieme kat of een plaatje van Transformers, want die zijn zo cool. He-le-maal te gek! Ga zo door, zo heerlijk veilig vanachter je scherm mensen haten op internet. Dat is pas echt iets om trots op te zijn.. Want een dag niet gehaat is een dag niet geleefd natuurlijk! ❤️ #levensmottogoals #grootdenkers #ikvindhelemaalmooi #dieselhatecouture @diesel

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Show Beeld: Anp

Laatste nieuws