Tip: Dolce & Gabbana geopend in Dubai

D&C geopend in Dubai

Lees ook

Attentie, attentie! Dolce & Gabbana heeft een winkel geopend in Dubai. Toevallig een tripje naar Dubai op de planning? Dan is de winkel zeker de moeite waard om te bezoeken!

Dolce & Gabbana-boetiek

De Dolce & Gabbana-boetiek die geopend is in Dubai, bestaat uit drie verdiepingen waar vrouwen-, heren-, en kinderkleding verkrijgbaar is. Naast kleding, vind je op de begane grond ook mannen- en vrouwen sieraden en is er een gedeelte met Dolce & Gabbana beautyproducten en -geuren.

Het interieur van de boetiek interpreteert het merk op een unieke manier en geeft een dromerige en warme sfeer. Marmeren vloeren, gouden details, fluwelen stoelen en al die prachtige spullen… Je kijkt je ogen uit!

Dynamische stad

Stefano Gabnana is enthousiast over de boetiek in Dubai: "We houden heel veel van Dubai. We zijn enorm enthousiast om terug te komen. Het is een dynamische stad met duizenden attracties. Je kunt alles vinden wat je wilt. Het is een moderne en kosmopolitische metropool waar je kunt winkelen voor specerijen, stoffen, tapijten, kostbare snuisterijen – alles waar we van houden!"

Hieronder zie je een aantal foto's van de luxe boetiek in het Midden Oosten.

Laatste nieuws

Zie ook