Nieuwste schoen van Gucci maakt mensen hongerig

Zoet!

Lees ook

Modemerk Gucci houdt van aparte, opvallende outfits en komt nu met de Flashtrek-collectie, waarin de schoenen uitblinken door steentjes die lijken op karamelsnoepjes en de zolen die wat weg hebben van een Caramac chocolade reep. Say what?!

Opvallend

De wit met goudgekleurde schoen is groot en opvallend én er zit een flink prijskaartje aan. Je koopt ze voor zo'n duizend euro. Wanneer je jezelf nog niet genoeg vindt opvallen met de goudkleurige schoen, kun je voor €350 extra een leren band eromheen laten zetten, beplakt met gouden steentjes die precies op karamel snoepjes lijken. Hot or not?

Lees ook: Move over, dad-sneakers! Dit is de nieuwe ugly shoe trend

Karamel

Veel mensen zien de vergelijking met de chocolade reep en de zool. Zo schreef iemand op Facebook: "Ik heb misschien honger, maar die versieringen en zolen doen me denken aan Caramac, een chocoladereep met karamel." Weer een ander schreef: "Ik wist niet dat de laatste mode een ode is aan karamel." Best jammer als steentjes op schoenen van €1350 worden vergeleken met karamelsnoepjes en de zool met een Caramac reep. Wanneer je de opvallende, goudkleurige, schoenen wel leuk vindt en wanneer je je portemonnee ervoor open wil trekken, zijn ze ook verkrijgbaar in kleuren als wit en olijfgroen.

Bron: Beau Monde Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook