Wow: Alex en Robin vliegen Niels in de haren

Dat gaat er heftig aan toe!
Wow: Alex en Robin vliegen Niels in de haren

And the drama continues! Alle drama tussen Rosanna en Alex is nog steeds gaande. Niet alleen vliegen de twee elkaar via social media continu in de haren, ook is nu een filmpje opgedoken waarbij Niels door Alex en Robin wordt aangevallen.

De ring in

Rosanna legt via social media uit wat nou precies de reden is dat ze Alex zo aan de schandpaal nagelt. Nadat het filmpje, waarbij Niels door Alex wordt uitgedaagd om de ring in te stappen, online verscheen, gebeurde er buiten de camera van EOTBDD's Robin namelijk nog veel meer.

Lees ook: Alex slaat terug en reageert op rel met Rosanna

Michella Kox

Op een ander filmpje dat nota bene door Rosanna's aartsrivale Michella Kox wordt gedeeld, is te zien hoe Niels door Alex en Robin wordt aangevallen en er flink naar hem wordt uitgehaald. Michella neemt het op Facebook voor Niels op. "Ik vind dit zielig voor Niels. Hij kan er niks aan doen. Alex is sterker en dan nog met twee man, dit is niet eerlijk. Kom op zeg", aldus Michella.

Beeld: Facebook, Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71683c4586b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });