Verdrietig nieuws voor André en Monique

Weer een tegenslag...

Lees ook

Verdrietig nieuws voor André Hazes en Monique Westenberg. De twee moeten vrijdag met pijn in hun hart hun hondje Capo laten inslapen.

Pijn

Hun hondje is pas 6 maanden oud, maar kampt met een ernstige vorm van HD en ED (heupdysplasie en elleboogdysplasie) en heeft slijtage waar niets meer aan te doen is. Op Instagram deelt Monique deelt het verdrietige nieuws.

Lees ook: Monique Westenberg plaatst emotioneel bericht

Afscheid

Onder haar foto schrijft ze: "Lieve, knappe, stoere, dappere Capo. Wat is het leven soms oneerlijk. Hij is pas 6 maandjes jong, maar heeft nu al zo veel pijn (ook al toont hij dat niet) en moet nog zo veel groeien dat zijn gewrichten zijn gewicht niet kunnen dragen. En dan moet je als honden mama en papa verdomme de ergste beslissing nemen om uit liefde je hondenkind van 6 maandjes uit zijn pijn te verlossen! Maandag gaat deze lieverd over de regenboogbrug, zonder pijn. Kapot van verdriet."

In mei moest de blondine ook al afscheid nemen van haar hond Dunya, die ze 14,5 jaar had. De viervoeter had een tumor in haar hoofd en kampte met spieruitval.

Bron: Panorama Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook