Oeps: verklapt wanneer Meghan Markle zal bevallen

We moeten nog even wachten

Lees ook

Een tour door Australië en de bekendmaking van de zwangerschap: prins Harry en Meghan Markle bevinden zich momenteel 24/7 in de spotlights. En nu heeft iemand ook nog eens bekendgemaakt wanneer de hertogin uitgerekend is.

April baby

Kensington Palace maakte afgelopen maandag bekend dat Meghan en Harry in het voorjaar van 2019 hun eerste kindje verwachten. Er wordt steeds meer gespeculeerd over wanneer de baby geboren zou moeten worden, want het voorjaar kunnen natuurlijk meerdere maanden zijn.

Australische singer-songwriter Missy Higgings was aanwezig bij de meet-and-greet in Australië en beweert op haar Instagram dat Meghan momenteel vier maanden zwanger is. Dat betekent dus dat we de royal baby in april kunnen verwachten.

Medelijden

Op Instagram plaatste Missy een foto met de tekst: "Wat een eer de hedendaagse hertogin vandaag te mogen ontmoeten! Ze was zo'n lieverd. Ik zei dat ik medelijden had met het feit dat ze al deze meet-and-greets moest doen terwijl ze vier maanden zwanger was!" Zelf is Missy afgelopen augustus bevallen.

Lees ook: Zien: op deze foto verklapte Meghan Markle eigenlijk al haar zwangerschap

Not the only one

Als Meghan en Harry's baby in april wordt geboren is dat niet de enige verjaardag in april. Koninging Elizabeth, prins Louis, en de zoon van Kate Middleton, Louis Arthur Charles, zijn ook jarig in april.

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook