Donny Roevink had een lijst met eisen voor deelname aan Temptation Island

Dit waren ze...

Sommigen zeggen gelijk 'ja' tegen een deelname aan Temptation Island. Donny Roelvink stond er net even anders in. Hij had een eisenlijst waar het programma aan moest voldoen. En dat deden ze!

Bijzondere eisen

De Temptation Island VIPS deelname van Donny en Amijé verliep niet zonder rozengeur en maneschijn. Het koppel moest een aantal vervelende gebeurtenissen overwinnen, maar zijn nu gelukkiger dan ooit met elkaar. Voordat Donny besloot mee te doen aan het programma, stelde hij wel een paar eisen aan de productie. Zo wilde hij zijn dieet blijven volgen en moesten er attributen aanwezig zijn om te sporten.

Lees ook: Dave en Donny onder vuur na uitspraken in nieuw programma

Niets van gemerkt

Tijdens de aflevering van Temptation Island VIPS zagen we hier overigens weinig van terug. Op het YouTube-kanaal van Dave en Donny, moet Dave hard lachen om de eisen van zijn broertje. "Hij heeft geen halter aangeraakt, hij heeft geen kip gegeten. Hij heeft alleen maar gezopen," zegt de oudste Roelvink-zoon.

Ach, de schade is hartstikke meegevallen. We mean, tijdens Expeditie Robinson zag hij er net zo strak uit als dat we van hem gewend zijn.

Beeld: ANP

Laatste nieuws