Volgende stap voor Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin en Hailey zouden hun oog hebben laten vallen op het voormalige stulpje van Demi Lovato.

Lees ook

Justin en Hailey zijn net in het huwelijksbootje gestapt en nu op zoek naar een liefdesnestje. Het verhaal gaat dat ze hun oog hebben laten vallen op het voormalige stulpje van Demi Lovato, die te koop staat voor ruim 8 miljoen dollar.

Afgelopen woensdag werd het koppel gespot bij het huis in de Hollywood Hills. Volgens TMZ reden ze weg in een zwarte SUV. De villa werd vorige maand in de verkoop gezet. In 2016 kocht Demi het huis voor 7 miljoen. Nu ligt de vraagprijs op 8 miljoen, dus hiermee maakt Demi een lekkere winst. Justin huurt op dit moment een huis voor maar liefst 100.000 dollar per maand.

Reden van de verkoop

De ouders van Demi drongen erop aan dat zij het huis in de verkoop zou zetten. Demi maakte er de donkerste periode van haar leven mee. In juli overleed ze bijna aan een overdosis drugs. Ze werd in het huis gevonden. Sinds haar ziekenhuisopname is ze niet meer in het huis geweest.

Flinke villa

Dat Justin en Hailey hun oog op deze villa hebben laten vallen, vinden wij niet gek. Het huis heeft vier slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad, een bar en een bioscoopzaal. Hier kan je foto's zien van het huis. Wij zijn vooral onder de indruk van de enorme ramen met duo rolgordijnen die een prachtig uitzicht geven op de Hollywood Hills. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze het gaan inrichten, mocht de verkoop doorgaan?

Laatste nieuws

Zie ook