Deze spullen proberen Expeditie Robinson leden elk jaar weer mee te smokkelen

Ze blijven het proberen

Lees ook

Wat je meeneemt naar een onbewoond eiland? Over die vraag heb je vast wel eens nagedacht en grote kans dat je het liefst vier koffers vol met spullen zou willen inpakken. Bij Expeditie Robinson is er helaas geen plaats voor die vier koffers.

Smokkelen

De Expeditie leden mogen twee setjes zwemkleding, een T-shirt, een trui en een lange broek meenemen naar het eiland. De bagage van de kandidaten wordt goed gecheckt voordat de opnames beginnen en ieder jaar proberen ze toch weer producten mee te smokkelen. Zonder succes…

Lees ook: Dit was Tony Juniors grootste ergernis tijdens Expeditie Robinson

Overleven

Expeditie Robinson is een behoorlijke challenge en de kandidaten willen goed voorbereid de warme Filipijnen betreden. Helaas voor hun, is de crew van het programma getraind om smokkelacties tegen te houden.

Eén van de spullen die zij vaak tegenkomen is bijvoorbeeld een aansteker. Gewoon voor het geval je de vuursteen kwijtraakt. Maar ook visdraad is een item dat hoog op de lijst staat. Eén iemand sloeg wel een beetje door in het meesmokkelen. Diegene verstopte maar liefst 100 vishaken onder zijn zool. Wie zal dat geweest zijn?

Bron: Girlscene Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook