Amanda Balk’s echtgenoot achter slot en grendel

"Ik ben geschokt en verdrietig..."

Lees ook

Amanda Balk is ontroostbaar nadat haar liefje Stavros T. is aangehouden. De man met wie ze in mei nog in het huwelijksbootje stapte, zou onder andere betrokken zijn bij hennepkwekerijen in Wassenaar.

Wietplanten

Boven hun huwelijkssprookje hangt een donkere wolk, nu Amanda en haar liefje het alweer zonder elkaar moeten doen. In maar liefst drie huizen die op de naam van Stavros T. staan, zijn 4.200 wietplanten aangetroffen en in zijn eigen woning ook nog eens een kluis met sieraden en grote bedragen aan contant geld.

Lees ook: Vegas is mini versie van moeder Amanda Tsatsos

Diefstal en witwassen

"De man wordt verdacht van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar gedurende een lange periode. Ook verdenken wij hem van diefstal van elektriciteit en het witwassen van geld en sieraden, want wij denken dat hij deze heeft verkregen uit een misdrijf." Het OM heeft geconstateerd dat T. de huurder was van de drie panden", aldus de persofficier van het parket in Den Haag.

Amanda heeft inmiddels gereageerd op alle ontwikkelingen. "Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat."

Bron: Nu.nl Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook