Voormalig K3-lid Kristel klapt uit de school over band met Josje

Dat klinkt niet zo best!

Lees ook

Ooit waren ze bff's en zagen ze elkaar vaker dan wie dan ook, maar aan dat tijdperk is voor Kristel, Karen en Josje een einde gekomen. Sinds dat de meiden afscheid namen van K3, spreken ze elkaar nog nauwelijks.

Uit het oog verloren

Dat de vrouwen niet meer in elkaars leven zijn, werd al pijnlijk duidelijk toen Karen in het huwelijksbootje stapte. De zangeres nodigde alleen ex-collega Kristel uit en Josje kon fluiten naar een uitnodiging.

Lees ook: 'Dit K3-lid verlaat binnenkort de groep'

Babynieuws

Josje voelde zich daardoor blijkbaar ook niet geroepen om haar twee voormalige collega's slash vriendinnen in te lichten over haar zwangerschap. Zo vertelt Kristel dat ze het babynieuws via social media heeft vernomen. "Ik zag laatst een hele mooie foto van Josje met een mooie, zwangere babybuik. Ik heb haar uiteraard van harte gefeliciteerd."

Als haar wordt gevraagd naar wat voor moeder Josje gaat worden, weet de brunette daar geen precies antwoord op te geven. "Ik weet helemaal niet wat voor een soort moeder Josje wordt. Ik ken haar alleen als een goede collega en vriendin. Ze heeft rock-'n-roll, dus dat zal er wel in zitten. En ik denk dat het baby'tje ook altijd mooi gestyled zal zijn, want dat kan Josje super goed. Ik hoop vooral dat ze gewoon heel gelukkig is met haar vriend."

Hmmm, het is nog maar de vraag of dat Kristel beschuit met muisjes mag komen eten…

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook