Zo zal het kindje van prins Harry en Meghan Markle eruit zien

Wauw!

Hoewel we zeker weten dat Harry en Meghan's eerste kind er ongelofelijk schattig uit zal zien, zijn we toch benieuwd op wie de toekomstige royal baby het meest gaat lijken. Een forensische kunstenaar onthulde twee foto's die laten zie hoe het kind van de royals er uit zou kunnen zien.

Babyfoto's

Na het geweldige nieuws dat Meghan Markle zwanger is, heeft een forensisch kunstenaar direct afbeeldingen gemaakt die laten zien hoe hun kind eruit zou kunnen zien. De afbeeldingen zijn gemaakt door Joe Mullins, die al 17 jaar in de forensische geneeskunde heeft gewerkt. De Amerikaanse kunstenaar maakte de beelden na zorgvuldige bestudering van foto's van Meghan Markle en Prins Harry. Hij bekeek onder andere babyfoto's van de twee en heel veel recente foto's van het koppel.

Lees ook: Samantha Markle reageert op zwangerschapsnieuws Meghan

Hoe de prinselijke spruit eruit zal zien? Het ligt er helemaal aan welke genen gaan overheersen: de rode haren van Harry, de getinte huid van Meghan of een combinatie? De afbeeldingen van de kunstenaar laten in ieder geval een meisje zien met bruine ogen en zwart haar en een jongetje met blauwe ogen en bruin haar. In het voorjaar van 2019 zullen we het weten, want dan is Meghan naar verluidt uitgerekend!

Bron: The Sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws