Internet gaat los om Instagram-foto Bella Hadid

Oeps!

Lees ook

Het Amerikaanse topmodel Bella Hadid heeft altijd gezegd dat ze nooit haar gezicht zal veranderen door plastische chirurgie, maar fans twijfelen nu sterk aan die uitspraak. Het model plaatste namelijk een reeks foto's waar haar lippen ineens veel voller lijken dan voorheen. Oeps!

Likes

De 22-jarige pronkte op haar Instagram met haar ongelooflijk mooie zandloperfiguur en full glam make-up look. Binnen een uur kreeg Bella 10 miljoen likes maar ook 10.000 reacties. Bij veel fans valt het namelijk wel erg op dat Bella ineens hele volle lippen heeft op de foto's. De een weet bijna zeker dat dit het werk is van een plastische chirurg en de ander wijst er op dat dit gewoon de kracht is van make-up.

Lees ook: Ik at 7 dagen als Bella Hadid en dit is wat er gebeurde

Natural please

Either way, de fans houden meer van haar natural look: "ik hou van haar, maar wie haar make-up heeft gedaan. Haar bovenlip is veel te overdreven!" Bella kreeg al eerder te maken met beschuldigen in april, hoe ze toen reageerde? "Mensen denken dat ik al deze operaties heb ondergaan of heb dit of dat gedaan. En weet je wat? We kunnen een scan van mijn gezicht doen, babe "sloeg ze terug. "Ik ben bang om mijn lippen vol te stoppen met spul. Ik zou mijn gezicht niet willen verpesten." Zou ze haar mening hebben bijgesteld?

connecting…

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Bron: E News, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook