Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-casttot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zien: de verbluffende transformatie van Angela Groothuizen

De opnames van het nieuwe seizoen Holland's Got Talent zijn in volle gang en dat betekent dat de presentatoren en juryleden er op en top uit moeten zien. Stylist van de sterren, Leco van Zadelhoff, heeft jurylid Angela Groothuizen flink in de maquillage gezet. Hij deelt op Instagram een foto van het resultaat, dat er zeker mag wezen. Maar de 59-jarige laat met een before-foto ook zien wat een verschil een goed kapsel en likje make-up kunnen maken.

"Kijk daarom hou ik van haar…", aldus Leco op Instagram. "Zet mij op Instagram, zegt ze… Maar ook de voor foto! Als geen ander laat Angela zien dat je met lekker haar en make-up een verandering kan maken. Het blijft het mooie canvas met haar geweldige jukbeenderen, maar dan met een laagje vernis! En natuurlijk een goed lichtje werkt ook!" Fans en volgers van Angela spraken vol lof over de beelden. "En een stoere Angela, niet veel BN’ers die ook een voor foto willen plaatsen!", leest het in de reacties. Bekijk het beeld hieronder.

Maan laat verliefdheid duidelijk horen op nieuwe EP

Maan brengt volgende week een nieuwe EP uit waarop volgens haar is te horen dat ze verliefd is. Maar de zangeres, die een relatie heeft met dj Tony Junior, zorgde er wel voor dat er niet alleen lieve liedjes op 'Waar ga je heen' staan. "Ik leef natuurlijk op een roze wolk met Tony. Daarom is het goed dat ik voor deze EP met Anouk en Paul Sinha heb samengewerkt. Zij zitten weer in een heel andere vibe. Want het moet natuurlijk niet alleen maar zoetsappig zijn", aldus de 21-jarige in Telegraaf Vrij.

Charlotte Crosby vreest zenuwinzinking

De realityster is niet meer weg te denken uit Britse realitywereld. Zo was ze onder andere te zien in Geordie Shore, Ex On The Beach én The Charlotte Show. Aardig veel dus. En dat begint de realityster nogal op te breken. "Ik moet het echt wat rustiger aan gaan doen, anders krijg ik een zenuwinzinking. Het is echt heel moeilijk. The Charlotte Show wordt opgenomen in drie maanden en er waren continu camera’s. Vanaf het moment dat ik wakker word tot het moment dat ik ga slapen, heb ik camera’s om me heen.”

Het is Charlotte dan ook niet in de koude kleren gaan zitten. "Er is zoveel druk. Omdat de camera’s zo verweven zijn in mijn leven, voel ik continu een strijd. Ik heb helemaal geen privéleven meer. Het is best wel eng, want je ziet ieder aspect van mijn leven. Ik voel enorm veel stress. Ik heb het gevoel dat ik elk moment in huilen uit kan barsten. Ik moet echt rust nemen, maar dat lukt me niet. Het is alsof ik verslaafd ben. Ik denk steeds dat gelukkig zal worden als ik dit doe, maar ik blijf maar zoeken naar het volgende grote ding. Als ik zo doorga, word ik niet oud" Dat klinkt niet goed!

Bron: Telegraaf, BuzzE, Marie Claire Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook