Hilarische beauty review gaat viral

Haar hele make-up look nog in tact na een ongeluk

Lees ook

Setting spray is hot! Nadat je je make-up hebt aangebracht spray je een paar keer over je gezicht met bijvoorbeeld de 'Nyx Professional Makeup Setting Spray'. Dit zorgt ervoor dat je make-up de gehele dag goed blijft zitten. Maar waarom gaat juist dit product zó viral?

Review

Nou, wel om déze reactie op de beauty website Ulta. Een vrouw uit Texas gaf het product 5 sterren en gaf haar review de titel: "I was hit by a car". Om vervolgens een ode te geven aan de spray, deelt ze een wel heel bizar verhaal.

Lees ook: Ideaal voor de gevoelige huid: minerale make-up

Social media

"Ik was aangereden door een auto en tijdens de klap zelf, de regen, de rit in de ambulance, en de uren in het ziekenhuis, bleef mijn make-up de hele tijd compleet in tact. Toen ik ontslagen was uit het ziekenhuis moest ik mijn make-up eraf halen en alles zat gewoon nog op zijn plek. Als deze setting spray een aanrijding kan overleven, dan is dit het bewijs dat ik deze spray zeker weer zou kopen".

Social media ging he-le-maal los om deze review. Een bizar verhaal, maar het zorgde wel voor lege schappen in de drogisterijen. Als je de rest van de reviews leest, blijken de meeste mensen enthousiast. Ben jij overtuigd genoeg na dit verhaal om de spray aan te schaffen?

Bron: Byrdie Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook