Verdrietig nieuws voor Barbie

Samantha had het graag anders gezien.

Momenteel verblijft Barbie nog steeds in een kliniek in Schotland, waar ze behandeld wordt voor haar verslaving. Doordat ze niet voor haar kinderen Angelina en Milano kan zorgen, werden begin augustus de kinderen aan haar ex Michael van der Plas toegewezen. En dat zal, tot groot verdriet van Barbie, nog wel even zo blijven.

Zorg

Maandag meldde De Telegraaf dat de rechter heeft besloten de zorg van de kinderen voor nog een half jaar aan Michael toe te wijzen. “Eigenlijk had ik ook niet anders verwacht", laat Michael weten. "Ondanks alles wat ze hebben meegemaakt de afgelopen maanden, gaat het echt goed met ze.” Wel laat het ex-liefje van Barbie weten dat de twee hun moeder erg missen.

Lees ook: Rechter doet uitspraak over kinderen Barbie

Terug in Nederland

Michael is na de zelfmoordpoging van Barbie terug in Nederland gekomen om te zorgen voor zijn kinderen. De kinderrechter heeft het dit besluit genomen, omdat de kinderen stabiliteit nodig hebben. Michael is blij dat Angelina en Milano niet heel veel hebben meegekregen van het hele gebeuren. Voor hem is het belangrijkste dat zijn kinderen lachen en plezier hebben.

Met Samantha gaat het op dit moment goed in de kliniek. De realityster heeft volgens bronnen zelfs een nieuwe liefde ontmoet in de kliniek in Schotland. Daarvoor moest ze haar relatie met Jeffrey helaas wel opgeven, maar het nieuwe liefdeskoppel blijkt veel steun aan elkaar te hebben.

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws