7 classy manieren om in je ondergoed naar een feestje te gaan

Een gewaagde en sexy trend: mooie bralettes, bh's en body's, maar dan zichtbaar onder je kleding.

Lees ook

Een gewaagde en sexy trend: mooie bralettes, bh's en body's, maar dan zichtbaar onder je kleding. Grote kans dat je zo'n soort look weleens bij celebs voorbij hebt zien komen, maar deze trend is ook zeker draagbaar voor jou in het dagelijks leven. Op deze zeven classy manieren rock jij de trend helemaal.

1. De doorzichtige jurk
Een uitgaanslook nodig? Pronk met eenvoudige, klassieke lingerie onder een doorschijnende lange jurk. De lengte van de jurk geeft een lichte, dramatisch effect. Voel je je niet avontuurlijk genoeg? Kies dan voor een combi van een blazer en een riem die net genoeg dekt om je lingerie een kiekeboe-effect te geven.

2. Het decolleté
Draag een blouse of top met een lage decolleté zodat een stukje van je favoriete lingerie wordt onthuld.

3. Kantoorlook met een edge
Door een (kanten) beha onder een doorzichtige blouse of top te dragen, kun je eenvoudig karakter toevoegen aan een saaie werklook. Wel even kijken of deze look geschikt is voor je werkomgeving.

4. De sportbeha
Dit is de perfecte accessoire, zelfs als je niet van sporten houdt. Combineer een sportbeha van elke kleur (hoe feller, hoe beter) met bijvoorbeeld een blazer, een blauwe spijkerbroek in een wijde pasvorm en hakken. Makkelijk en ook zeer comfortabel.

5. De bralette
Het dragen van een bralette op de meest onconventionele manier is een geweldige manier om een statement te maken. Een bralette zichtbaar onder of over je top? Yes please!

6. Felle kleur en klaar
Een felle bikini-top als beha is de meest edgy benadering van streetstyle-ondergoed. Geweldig voor die geïmproviseerde strandtrips.

7. De onderjurk
De slipdress werd ooit aangezien voor een nachtjurk, wat waarschijnlijk de reden is waarom het nu zorgt voor de perfecte 'date-night'-jurk. Draag de jouwe met een paar sexy hakken en je veroverd het hart van je lover gelijk.

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook