HNTM’s Naomi klapt uit de school

Vooral over Anna Nooshin is ze niet mild...

Lees ook

Ze viel af, maar mocht weer terugkomen en schopte het uiteindelijk tot de top 6: HNTM-kandidaat Naomi Sauer (22). Nu houdt ze er een nieuwe hobby op na, namelijk bloggen over haar HNTM avonturen. En ze is niet mild.

Come back

Op haar blog Pooms.nl vertelt Naomi over haar modellenwerk en kun je haar portfolio bekijken. Daarnaast deelt ze na elke uitzending van HNTM een uitgebreid verslag over hoe zij die aflevering heeft beleefd. Zo kun je onder andere het verhaal lezen over hoe zij er in aflevering 2 al uit vloog, maar weer terug mocht komen en gelijk in de beruchte metamorfose terecht kwam. Er werd een flink stuk van haar haren afgeknipt en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. "Het totaalplaatje is zo NOT ME! Ik huil niet maar ben echt totaal niet tevreden met de verandering. Mijn zelfvertrouwen is in één keer weggeknipt en verkleurd", schrijft ze op haar blog.

"Verschil moet er zijn"

In haar artikel over aflevering 6, de aflevering waarin zij definitief werd geëlimineerd, klapt ze flink uit de school over de jury. Ze hebben die dag een shoot in de bergen en daar wordt Anna Nooshin volgens haar een stuk beter behandeld dan de kandidaten zelf. "We ontmoeten Anna die met de auto helemaal naar boven is gereden. Wij moesten een heel stuk door de koeienpoep lopen. Dat is dus het verschil! Vervolgens wordt Anna door de crew het laatste stukje omhoog getild om over de rivier te komen. Wij moeten dit shot zeker 8x opnieuw doen om het goed op beeld te krijgen. Als het gaat regenen rent de crew met paraplu's richting Anna om haar droog te houden, terwijl wij helemaal doorweekt raken. Ach ja, het verschil moet er zijn en het is overduidelijk."

Divagedrag

Maar dat is nog niet alles. Ook de rest van de jury vertoonde volgens haar divagedrag ten koste van de rest van de kandidaten. "Buiten kondigt Anna de jury aan die met de helikopter aankomt. Dit ziet er gaaf uit en we worden helemaal weggeblazen door de heli. Hierna is het weer erg lang wachten want de jury was rustig selfies aan het nemen en ze moesten lunchen. We hebben echt heel lang moeten wachten en lang in de kou gestaan."

Ai, dat klinkt niet best. Wij zijn vooral benieuwd wat het programma ervan vindt dat Naomi zich zo uitlaat op haar blog. Dit verhaal krijgt misschien nog wel een staartje…

Laatste nieuws

Zie ook