Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kim Kardashian openhartig over sexleven

Kim heeft weer een spraakmakende cover te pakken, dit keer op het magazine Richardsons. De realityster poseert voor de shoot met volle overgaven in een latex bikini, liggend onder een schijnwerper en naakt in een badkuip. En naast de pikante foto's deelt ze ook een aantal pikante verhalen. Zo sprak ze over hoe het moederschap haar relatie met sex heeft veranderd en of het zijn van een sex icoon en tegelijk een moeder zijn, samen gaat. "Ik denk absoluut dat dat kan," deelde Kim. "Ik was iemand die zestig of zeventig pond aankam tijdens mijn zwangerschap en ik voelde mij toen niet heel sexy. Letterlijk, aan het einde, wanneer je geen sex meer mag hebben dacht ik: 'Ik zal nooit meer sex hebben in mijn leven!' Ik voelde me zo slecht over mezelf."

Kandidate Hollands Next Topmodel goudeerlijk over deelname

Winnaar Soufyan Gnini deed mee aan aan Holland's Next Top Model, omdat hij graag een keer presentator Anna Nooshin wilde ontmoeten. Dat bekende het kersverse 19-jarige model uit Breda in een interview met zender FunX. Soufyan had totaal geen modellenervaring toen hij meedeed aan HNTM. Een vriend gaf hem op zodat hij in de buurt van Anna zou kunnen komen. "Hij zei dat hij mij ging opgeven", vertelt Soufyan lachend. "We vinden Anna Nooshin gewoon mooi. En ik dacht: misschien kan ik haar ontmoeten, waarom niet?" Soufyan liet maandag de andere finalisten Rikki, Tim en Cecilia achter zich. De tiener komt op de cover van een tijdschrift en hij krijgt een contract bij een modellenbureau.

Maan was bang voor Anouk

Voor Waar ga je heen werkte Maan samen met Anouk, die eerder deze maand haar eerste Nederlandstalige plaat uitbracht. Zij schreef het merendeel van de teksten. "Ik ben nog niet zelfverzekerd genoeg om liedjes te schrijven. Ik leunde dus heel erg op haar", aldus Maan, die het "heel tof" vond om met Anouk de studio in te duiken. "Ik weet nog dat ik de eerste dag best zenuwachtig was. Na The Voice hebben wij elkaar nooit meer gezien en toen was ik, omdat ze in de jury zat, best wel een beetje angstig", biecht ze op. "Ik zag haar nu voor het eerst weer in de studio en vanaf het moment dat we elkaar een knuffel gaven was het goed. Haar eerlijkheid werkt super goed in de studio. Ze is gewoon een super lieve vrouw, heel open en eerlijk. En heel muzikaal."

EP RELEASE ALERT 🚨 a.s vrijdag 💛

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Bron: BuzzE,

Laatste nieuws

Zie ook