20 jaar later: Britney Spears onherkenbaar na plastische chirurgie

Zoek de verschillen!

Lees ook

De hit Baby One More Time kwam vandaag precies twintig jaar geleden uit. Reden voor een terugblik! Herken jij Britney Spears nog terug?

Terug in de tijd

De tijd heeft niet stilgestaan voor Brit. Ze heeft namelijk behoorlijk aan zichzelf laten sleutelen. We nemen je eerst even mee terug in de tijd. Kan jij 'm nog helemaal meezingen?

Flash forward

En dit is Britney nu. In de clip hierboven was ze pas 16 jaar. Nu is ze dus zesendertig en ze ziet er nog hartstikke goed uit. Maar het verhaal gaat dat ze wel het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Zo wordt er gezegd dat ze meerdere keren haar lippen heeft laten opspuiten en dat ze haar neus dunner heeft laten maken. Daarnaast wordt er over een borstoperatie gespeculeerd.

Viral: Britney Spears zingt na jaren live en gaat viral

Toegegeven

Zelf heeft ze alleen de lipfillers toegegeven en heeft ze gezegd 'fun other stuff' te laten doen. Wat ze daarmee bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar wij denken aan botox en andere injecties. Hoe dan ook: Brit ziet er nog top uit!

Ook haar hit Baby One More Time vinden wij na twintig jaar nog steeds heerlijk. Op de redactie zingen wij dit vandaag uit volle borst mee. Oh baby, baby!

Laatste nieuws

Zie ook